Bij een vriendin kreeg ik een toastje met krabsalade van de Hema, zalig! Dat smaakt naar meer, maar ik wil het zelf maken. Daarom snel aan de gang en dit recept is er uit komen rollen, lekker en minder duur, dat weet ik zeker. Genoeg voor een flinke schaal vol!
* 15 surimisticks
* 3 flinke eetlepels fritessaus
* 3 eetl. whiskysaus uit een flesje of zelfgemaakt
* 5 eetl. room of koffiemelk
* 75 gram crème fraîche
* 1 eetl. heel fijn gesnipperde bieslook
* Snufje cayennepeper
* Zout naar smaak
Haal de surimisticks uit het papiertje en snij zij schuin in verschillende stukken. Leg alles in een schaal en voeg er de andere ingrediënten bij. Alles lekker doorroeren en goed afdekken met plastic keukenfolie. Laat het even in de koeling staan dan kunnen alle smaken goed op elkaar intrekken.
Heerlijk op stokbrood of een toastje.