Rucola is een heerlijke frisse slasoort die het gehele jaar verkrijgbaar is. In dit recept wordt de rucola versierd met enkele heerlijke smakelijke ingrediƫnten. De vismix in het midden van het bord kan naar eigen smaak veranderd worden door er andere heerlijkheden op te leggen, bijvoorbeeld wat meloen met garnaaltjes.
* Zak schone rucola
* 4 harde rijpe tomaten
* 2 bollen (liefst buffel) mozzarella
* Wat vissalade
* Mooie olijfolie extra vergine
* Peper en zout van de molen
Verdeel de rucola over 4 borden en sprenkel er wat mooie olijfolie overheen. Snij de tomaten in mooie plakken en verdeel ze aan de rand over de sla. Leg op elke schijf tomaat een stukje van een halve mozzarellabol, als het kan liefst buffelmozzarella.
Leg in het midden wat vissalade.
Giet nu over de tomaatplakken met de mozzarella mooie olijfolie en maak het geheel af met peper en zout.