Rode zalm op toast

Deze lekkere zalmsalade komt van mijn schoonzusje Marlous. Hij is eigenlijk heel gemakkelijk te maken en fraai opgemaakt op een toastje of een sneetje stokbrood een niet te versmaden borrelhapje!

* Blikje rode zalm (netto 212 gram) Stokbrood-met-rode-zalm
* 3 eetlepels mayonaise
* 3 scheutjes Maggi
* Beetje peper en zout, niet te veel, je kunt beter bijvoegen dan eruit halen
* 3 hardgekookte eieren in plakjes
* 3 middelgrote tomaten in dunne plakjes
* Mooie augurk
* Mayonaise uit een tube

Maak de zalm mooi schoon, graatjes eruit, velletjes eraf en doe de zalm in een kom. Breng daarna de zalm op smaak met de mayonaise, de Maggi, zout en peper. Het moet een mooi smeuïg mengsel worden.
Smeer een laagje zalm op een toastje en daarop leg je plakjes tomaat, dan ei, daarop een dotje mayonaise en daarin steek je een groen puntje augurk. Als je ronde toast hebt is het eigenlijk nog leuker als hapje!

Dit recept is 4035 keer bekeken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.