Een fris gerecht en kostje voor hen die van Hollandse garnalen houden! Een
mix van Hollands glorie en Zuid-Amerikaanse geur en kleur van verse vruchten.
Ook heerlijk als lunchgerecht!
* 250 gram gepelde Hollandse garnaaltjes
* Kleine verse ananas of een grote halve (als je geen verse hebt, neem dan een blik)
* Handvol vers gehakte peterselie
* Wat rucola of veldsla als garnering
* Wat kerstomaatjes voor de garnering
* 1 eetlepel viskuitballetjes
Voor de saus:
* 2 eetlepels mayonaise of fritessaus
* Scheut tomatenketchup
* Scheut sherry
* Scheut room of koffiemelk
* 1 theelepel rode paprikapoeder
* Peper en zout naar smaak
Snij de ananas in stukjes en meng ze in een schaal met de garnalen. Maak de saus en roer die door de garnalen en ananas. Verdeel dit mengsel over 4 borden en garneer met sla en tomaatjes (zie foto) Lekker hierbij is een lekker stukje vers brood en een mooi glas droge witte wijn (voor de liefhebbers).
Smakelijk eten!