Zalmlunch

Gerookte zalm op een bedje van gemengde salade. Voor 2 personen.

* Voor elk bord een bodem gemengde salade
* per bord een ons gerookte zalmZalmlunch
* fijngesnipperde slaui
* 1 tomaat voor elk bord.
* sladressing
* gemarineerde komkommer

We maken eerst de sladressing.
* kopje olijfolie
* 2 eetlepels appelazijn
* 1,5 eetl. aceto Balsamico
* 2 eetl. bouillon
* p/z
Goed mengen!!

Gemarineerde komkommer:
* Twee komkommers schillen en in schijfjes snijden
* 6 eetl. olijfolie
* 2 eetl. aceto Balsamico
* 1,5 eetl. azijn
* p/z
* Een fijngesnipperd sla-uitje.
Meng deze ingrediënten door de komkommerschijfjes en laat ze intrekken.

Leg de zalm op de sla met de dressing, snipper er de sla-ui over en garneer met de komkommer en tomaat.
Met een glas witte Chablis werkelijk een aanrader op een warme zomerdag!!

 

Dit recept is 3449 keer bekeken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.