Echt verrassend smakelijk bijgerecht bij wild en heel simpel te bereiden.
Dit is geen supergladde puree, maar een beetje een grove puree met brokjes aardappel en knolselder erin, mmm zalig!
* 600 gram aardappel
* 1 hele knolselderie
* Scheutje olijfolie
* 3 eetlepels room
* Handvol versgesneden, liefst platte peterselie
* Twee klontjes boter
* Zout en peper
* Beetje nootmuskaat
* Aromapoeder naar smaak
Schil de aardappels en de knolselderij en was ze. De aardappels koken in een pan met water en wat zout. In een andere pan de knolselderie (hele knol) in grove blokjes gesneden ook koken in water en wat zout, niet te lang want deze blokjes zijn vrij snel gaar. Giet aardappels en knolstukjes af en bewaar een bakje van het kookvocht van de knol. Voeg aardappels en knolselder bij elkaar en stamp ze met een grove stamper door elkaar, maar niet te fijn!
Op smaak maken met boter, wat olijfolie, room, peterselie, zout, peper, beetje nootmuskaat en wat van dat aromapoeder. Smullen maar!!