Delicaat voorgerecht in de wildtijd, heerlijk voor de liefhebbers!
* 3 ons hertenbiefstuk aan het stuk
* Kastanje sla
* 3 dessertlepels veenbessen (saus)
dressing:
* olijfolie
* aceto balsamico
* appelazijn
* evt. een paar druppeltjes citroensap
* p/z van de molen
Was de sla en maak de dressing. Bestrijk de borden met wat van de dressing. Zorg dat het vlees zeer koud is en snij er dunne plakken van. Plet eventueel deze plakken met een vleespletter en drapeer ze mooi op de vier borden. Bestrijk het vlees nu met de dressingen proef of deze genoeg smaak geeft aan het vlees. Strooi er anders nog wat versgemalken peper en zout overheen. Leg in het midden een toefje sla en daarop weer wat van de dressing.
Leg helemaal tot slot een lepel veenbessen bovenop de sla.
Liefst een uurtje van tevoren klaarmaken en koel wegzetten.
Smakelijk eten!