Een speciale groente gecombineerd wat reuze garnalen! Dit super simpele maar smakelijke gerecht is een echte heerlijkheid voor 2 personen!
* 1 courgette
* 1 sjalot
* 1 teen knoflook
* 1/2 bouillonblok
* Olijfolie
* 1/3 kopje water.
* 1/3 fles tomatensugo
* 1 eetlepel vers gehakte peterselie
* P/Z
* Snuf Italiaanse kruiden, gedroogd
* 16 grote garnalenstaarten
* Vers stokbrood, pasta of rijst
Fruit de zeer fijngesnipperde sjalot en knoflook in wat olie en snij hierover met een komkommerschaaf de courgette overheen. Hierover de tomaten sugo met het water; verpulver hier tussendoor het halve bouillonblokje. Wat peper en zout erbij, laat dit enkele minuten zacht garen. Intussen ontdoe je de garnaalstaarten van hun schalen en het darmpje op de rug. Leg de garnalen verspreid over de courgette met wat peper en zout erover en laat ze in de groenten enkele minuten garen. Opdienen met wat stokbrood, pasta of rijst en eventueel lekkere groene sla.
Smakelijk eten.