Dit doet wel een beetje mediterraans aan, met die Italiaanse kruiden en die
volle tomatensmaak!
* 2 flinke courgettes
* 3 mooie rijpe vleestomaten
* 1 eetlepel gedroogde Italiaanse of mediterrane kruiden
* 1 eetlepel fijn gesnipperde bieslook
* Handvol versgesnipperde basilicum
* Peper en zout
* Olie om in te bakken
Was de courgettes en snij ze in plakken van ca 1-1,5 cm dikte. Doe dit ook met de vleestomaten. Giet wat olie in een grote koekenpan en verhit dit goed. Leg de plakken courgettes in de pan en daarop de vleestomaatplakken. Kruiden met de gedroogde kruiden, peper en zout. Laat dit op laag vuur enkele minuten garen, leg er eventueel even een deksel op. Na ca 10 minuutjes de bieslook en basilicum erover strooien. Nog een dun scheutje olijfolie over de groenten en direct opdienen. Buon appetito!