Dit recept is ook weer voor diverse smaken te gebruiken, want door wokkels
kun je natuurlijk alles mengen. Dit recept is met restjes konijn, maar je kunt
hiervoor ook kip of draadjesvlees gebruiken.
Het recept is voor 2 personen!
* 200 gram wokkelpasta (fusilli)
* Restje konijn fijngesneden
* 300 gram grotchampignons
* 1 ui gesnipperd
* 1 flinke teen knoflook in hele fijne stukjes
* Wat vocht van de pasta
* Handje peterselie
* Peper en zout
Fruit ui en knoflook in zacht aan in wat olie, bak hierin de gewassen en in schijfjes gesneden champignons en laat dit zacht bakken. Voeg er dan de restjes konijn bij. Breng alles op smaak met peper, zout en de peterselie. Kook in ruim water met zout de wokkels (fussili) al dente. Giet de pasta af, bewaar wat van het kookvocht en roer de pasta door de konijnstukjes. Maak het geheel smeuïg met nog wat vocht van de pasta.
Buon appetitio!