Een heerlijke verrassing op je bord, knasperig en zoetig van smaak, met slechts een vleugje anijssmaak, net genoeg om het erg lekker te laten smaken!
* 2 venkelknollen
* Paneelmeel
* 2 eieren
* Peper en zout
* Olie om te bakken
* Koekenpan
Verwarm je oven voor op 200 graden.| Maak de venkelknollen schoon en snij ze overdwars in dikke schijven van 2 cm dik, zorg daarbij dat de schijven netjes in elkaar blijven zitten. Bestrooi de schijven met peper en zout. Breek de eieren in een bord en kluts de eieren. Strooi paneermeel in een bord. Dompel de schijven in het ei en dan door het paneermeel. Giet wat olie in een koekenpan en bak hierin de schijven mooi bruin. Zet de gebakken schijven nog 5-7 minuutjes in de oven, zodat ze lekker garen.
Opdienen bij een visje, heerlijk!!