Een snel wokgerecht, heerlijk met stukjes kip erin!
* 1 spitskool
* 1 kipfilet
* 1 sjalot
* 1 rode ui
* 1 teen knoflook
* 3 tomaten
* 3 eetl. olijfolie
* peper en zout van de molen
Voorbereiding: Snij van de spitskool vanaf de punt dikke schijven van eenĀ centimeter breedĀ en haal de koolschijven uit elkaar zodat je een soort slierten (tagliatelle) krijgt. Goed wassen en droog slaan. Snij de kip in smalle dunne reepjes; snij de sjalot, ui en knoflook in stukjes en de tomaten in dunne schijfjes.
Bereidingswijze: Doe de olie in de wok en bak hierin de kip snel lichtbruin. Voeg er de ui, sjalot en knoflook bij en bak alles snel gaar. Nu de kool en tomaat erbij en op smaak brengen met wat zout en peper.
Serveertips: Lekker met gebakken aardappelen!
Bovengenoemd recept gemaakt en gegeten. Heerlijk!!!!
Ik heb gerookte kipfilet gebruikt (iets pittiger)
Dank je wel.