“Tagliatelle” van spitskool en kip

Een snel wokgerecht, heerlijk met stukjes kip erin!

* 1 spitskoolTagliatelle-van-spitskool-en-kip
* 1 kipfilet
* 1 sjalot
* 1 rode ui
* 1 teen knoflook
* 3 tomaten
* 3 eetl. olijfolie
* peper en zout van de molen

Voorbereiding: Snij van de spitskool vanaf de punt dikke schijven van eenĀ  centimeter breedĀ en haal de koolschijven uit elkaar zodat je een soort slierten (tagliatelle) krijgt. Goed wassen en droog slaan. Snij de kip in smalle dunne reepjes; snij de sjalot, ui en knoflook in stukjes en de tomaten in dunne schijfjes.

Bereidingswijze: Doe de olie in de wok en bak hierin de kip snel lichtbruin. Voeg er de ui, sjalot en knoflook bij en bak alles snel gaar. Nu de kool en tomaat erbij en op smaak brengen met wat zout en peper.

Serveertips: Lekker met gebakken aardappelen!

Dit recept is 4256 keer bekeken

1 thoughts on ““Tagliatelle” van spitskool en kip

  1. Bovengenoemd recept gemaakt en gegeten. Heerlijk!!!!

    Ik heb gerookte kipfilet gebruikt (iets pittiger)

    Dank je wel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.