Tomatensoep binnen 10 minuutjes en met een smaak……….Mmmmmmmm!!
* 1 teen knoflook
* Olijfolie
* 1 klein blikje Italiaanse pomodoro tomatenstukjes (400 gram)
* 1 zakje gedroogde tomatensoep van een bekend merk
* 1 liter water
* 1 bouillonblok
* 1 eetl. Italiaanse kruiden
* Eventueel vers gesneden basilicum, is wel erg lekker!
* Wat koffiemelk en parmezaanse kaas
* Peper en zout
In een pan maak je de tomatensoep klaar volgens de gebruiksaanwijzing op het zakje. In een wat grote kookpan snipper je de sjalot en knoflookteen heel fijn in een scheutje olijfolie en bak deze al roerend gaar, pas op voor aanbranden! Gooi hierbij nu het blikje tomatenstukje en het water en de bouillonblokjes. Laat dit even warm worden; giet er nu de Knorrsoep bij. Daarna de fijngesneden verse blaadjes basilicum. Alles goed doorroeren en eventueel op smaak brengen met peper en zout. Opdienen in een soepkom of mooi soepbord. midden op de gloeiend hete soep een scheutje room gieten en er wat parmezaanse kaas overstrooien.
Mmmmm…..smakelijk eten!!